The connection between specialist and projects
Snel zoeken

Trust Project Services

Netwerk

Wij zijn continu in contact met ons netwerk van klanten, partners, medewerkers en potentiële medewerkers. Binnen dit netwerk heeft het Trust Project Services team altijd beschikbare specialisten voor de succesvolle realisatie van de projecten. Als onderdeel van ons netwerk kunt u altijd rekenen op actuele informatie en een hoge service graad!

Focus

De focus van Trust Project Services richt zich op het inzetten van deskundige teams, bestaande uit lassers en fitters op nieuwbouw en maintenance projecten in zware industrieën zoals; offshore, scheepsbouw, petrochemie, farmacie, food, feed en utiliteit. Door deze heldere focus zijn wij specialist in ons werkgebied.

Onze dienstverlening

Trust Project Services biedt internationale teams aan, bestaande uit lassers en fitters welke door onze voormannen worden aangestuurd. Onze teams worden volledig door ons begeleid binnen en buiten de projecten.

Binnen onze dienstverlening voeren wij controles op sociaal, fiscaal, financieel, arbeidsrechtelijk en vergunning-technisch vlak. Door deze controles bent u als klant 100% gevrijwaard van mogelijke naheffingen.

Specialists

Trust Project Services werkt alleen met gecertificeerde medewerkers en partners. Kwaliteit, Veiligheid, Verantwoordelijkheid, Betrokkenheid en Resultaat zijn belangrijke criteria voor de selectie van onze medewerkers.

Op basis van de lasprocedures van onze opdrachtgevers stellen wij een team samen dat onder leiding van een voorman en de projectcoördinator een succesvol project realiseren.

Quality and Safety

De rode draad door onze activiteiten en bedrijfsprocessen is kwaliteit en veiligheid. Dat onze specialisten aan de hoogste kwaliteitsstandaard voldoen spreekt voor zich.

Op basis van de lasprocedures van onze opdrachtgevers stelt Trust Project Services middels ons goed beheerde internationale netwerk van specialisten en partners een projectteam samen.

Voor aanvang van het project worden de lassers en fitters op basis van las- en fitproeven in het land van herkomst en op locatie van onze klanten getest. Na het succesvol afronden van de test worden de medewerkers gecertificeerd en op het project ingezet.

Global Specialist

Trust Project Services heeft samenwerkingen met internationale partners. Deze partners hebben een trackrecord van decennia binnen de zware industrie. Dit samen met een continu proces van werven van internationale specialisten maakt ons een global specialist op het gebied van lassen en fitten.
Jobs

 

 

Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
all projects
Inloggen

Heb je al een account? Klik dan op de link hieronder om je in te loggen.

Login

Inschrijven

Klik op de link hieronder om je eigen Trust Welding Services account te creëren en ga aan de slag!

Join us

Trust Welding Services BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.