The connection between specialist and projects
Jobs

 

 

Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
all projects
Inschrijven
Ben je geïnteresseerd in onze vacatures en heb je nog geen account? Schrijf je dan snel in via de volgende link: Join us

Specialists

Trust Project Services biedt specialisten uitdagende projecten op het gebied van lassen en fitten met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede beloning voor onze specialisten vinden wij erg belangrijk. Daarnaast kan je rekenen op professionele begeleiding binnen en buiten onze projecten.

Trust Project Services heeft een groot internationaal netwerk aan specialisten op het gebied van las- en fitwerkzaamheden met voormannen die integraal onderdeel uitmaken van het projectteam. Als snelgroeiend bedrijf zijn wij constant op zoek naar nieuwe specialisten die ingezet kunnen worden op onze projecten.

Join us als jij een specialist bent met verantwoordelijkheidsgevoel die op zoek is naar een uitdagend project. Trust Project Services verwacht van jou als specialist dat je kwalitatief goed werk levert en veilig werkt. Met onze gerenommeerde internationale partners die als verlengstuk van onze organisatie werken communiceer jij in je eigen taal met je leidinggevende en maak je jouw persoonlijke ambities kenbaar.

Bekijk onze projecten en vacatures of maak direct een persoonlijk profiel aan bij join us. We houden jou dan op de hoogte van actuele projecten en mogelijkheden.

Trust Welding Services BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.