The connection between specialist and projects

Clients

Trust Project Services biedt u als klant internationale teams aan bestaande uit lassers en fitters welke door onze voormannen worden aangestuurd. Onze teams bestaan uit ervaren specialisten die hebben gewerkt op projecten bij internationale organisaties die hun focus hebben in zware industrieën zoals offshore, scheepsbouw, petrochemie, farmacie, food, feed en utiliteit.

Wij zijn deskundig in het samenstellen van teams voor uw projecten. Door intensief contact te onderhouden met onze professionals en partners weten wij altijd het best beschikbare team in te zetten voor uw project. Dit bevordert de kwaliteit en doorlooptijd van uw projecten. De specialisten worden altijd getoetst op hun vaardigheden, eventueel in het bijzijn van u als klant, in het land van herkomst.

Het uitvoeren van controles op sociaal-, fiscaal-, financieel-, arbeidsrechtelijk- en vergunning-technisch vlak is een doorlopend proces. Door deze controles periodiek uit te voeren bent u als klant 100% gevrijwaard van mogelijke naheffingen. Onze Nederlandse vestiging is in het bezit van het NEN 4400-1 certificaat en onze Litouwse vestiging van het NEN 4400-2 certificaat. 

Daarnaast is Trust Project Services op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu een betrokken partner. Alle medewerkers en leidinggevenden zijn in het bezit van het VCA certificaat. Ook zijn wij als organisatie in het bezit van de nodige certificaten zoals ISO 9001:2008 en OHSAS 18001:2007. Op het gebied van welzijn van onze medewerkers hebben wij begeleiding binnen en buiten de projecten en in het land van herkomst.

Door hier te klikken kunt u ons policy statement downloaden.

Trust Welding Services BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.